Floreren door Focus

Ontspannen werken aan je inspirerende doelen

Maak je eigen Focusdashboard en actieplan op 1 A4

Je bent ooit met je bedrijf gestart omdat je iets wilt bereiken, voor jezelf en voor de wereld.
Maar nu je een tijdje bezig bent, heb je dat idee helemaal uit het oog verloren.

Je bent de hele dag bezig, maar je lijkt maar zelden toe te komen aan wat je echt belangrijk vindt. Je hebt altijd veel te doen en alles lijkt belangrijk.

De waan van de dag krijgt je steeds weer te pakken en je eigen wensen verdwijnen steeds weer naar de achtergrond.

Het komt regelmatig voor dat je maar iets anders gaat doen, omdat je het niet goed meer weet. En je hebt toch ook recht op vrije tijd?

Wat je nodig hebt is een systeem dat je helpt om dagelijks vooruitgang te boeken, zodat je gemotiveerd en geïnspireerd verder kunt en tijd hebt om leuke dingen te doen.

In Floreren door Focus leer je de vaardigheden die nodig zijn om dit te realiseren, zodat je met inspiratie, motivatie en ontspanning kunt werken. Dat is wat floreren is.
 
Voor veel chaotische ondernemers ziet de dag er zo uit als op het eerste plaatje.

Je laat je plannen in de war schoppen door de waan van de dag in de vorm van afleiding, uitstelgedrag en ongeplande acties, waardoor er maar weinig van terecht komt.

Dat geeft je het gevoel dat je niet verder komt.
Er zit een kloof tussen wat je wilt en wat je doet.

Je to-do lijst wordt alleen maar langer.
Je lijkt nooit echt toe te komen aan de belangrijke dingen.
Je bent alleen maar aan het rennen en brandjes aan het blussen.

Je voelt je ontevreden en gefrustreerd.
En je raakt steeds meer uitgeput, waardoor het allemaal steeds zwaarder lijkt te worden.

Je privéleven raakt steeds meer in de knel en je partner en je familie beginnen steeds meer te klagen dat je er nooit bent.

Het kan anders.

Je kunt met focus werken aan je doelen, zodat je aan het einde van je dag ziet wat je hebt bereikt. Dat motiveert.
Je kunt 's ochtends meteen weten wat die dag belangrijk is en daar mee beginnen.
Je kunt prima ondernemer zijn en tegelijk tijd over houden om je te ontspannen en leuke dingen te doen, voor jezelf en je familie.

Dat ziet er uit zoals het tweede plaatje, waarbij je veel meer van je plannen realiseert en tijd hebt voor ontspanning. Als er iets onverwachts op je pad komt, dan pas je dat ook met gemak in je dag.

Je bereikt dat door dagelijks kleine stappen te nemen die er samen voor zorgen dat je gestructureerd aan je doelen werkt. Die kleine stappen passen in een groter kader wat weer helemaal is afgestemd op wat jij wilt.

Het begint allemaal bij je drijfveren en je waarden. Als je daar je doelen op afstemt, kun je met ontspanning en inspiratie werken. En als je helemaal volgens je waarden werkt, dan is daarbij natuurlijk ook ruimte voor andere activiteiten, precies zoveel als jij nodig hebt.

Zo blijf je opgeladen en vol energie. Dat is wat floreren is.

Ja, ik doe mee met Floreren door Focus

Het is mogelijk om in 5 termijnen te betalen, je ontvangt dan maandelijks een factuur van € 199,50,- (eventuele aanbiedingen niet meegerekend).
Je kunt je hieronder inschrijven, je ontvangt dan meteen de eerste termijnfactuur:

Ik doe mee met Floreren door Focus en ik betaal in termijnen
 

Voor wie is Floreren door Focus?
Floreren door focus is voor chaotische ondernemers die met meer richting, plezier en energie willen werken.

Ondernemen draait voor mij om een mentaliteit die betekent dat je je richt op wat je kunt bijdragen, wat je creëert en maakt en niet alleen op wat je consumeert en kunt krijgen.

Wil je iets bijdragen aan de wereld en heb je het gevoel dat je meer zou kunnen bereiken, maar weet je niet precies hoe? Dan is Floreren door Focus voor jou, ook als je toevallig in loondienst bent.

Iedereen kan floreren door focus, het is eenvoudig, maar niet altijd makkelijk. Het vraagt aandacht en inzet, betrokkenheid en een open blik. Soms gaat het snel, soms duurt het een tijdje voor je resultaat zult zien.

Ben je bereid om de dingen anders te doen, zodat je meer jezelf kunt worden?
Dan is het tijd om te floreren door focus.

Wat je krijgt tijdens Floreren door Focus:


Workshop 1: Verlangen naar je doel
Je kunt pas met focus werken als je doelen glashelder zijn. En je blijft alleen gemotiveerd als die doelen passen bij wie je bent, als je doelen je motiveren. Dat gebeurt als je je doelen combineert met je verlangen.

Workshop 2: Helemaal jezelf met focus en aandacht
Veel dingen zijn leuk om te doen, maar als je weet wat je geweldig vindt, dan kun je afleiding buiten de deur houden, grenzen stellen en nee zeggen tegen wat niet past.

Workshop 3: Van uitstelgedrag naar beginnen
Hoe gemotiveerd je ook bent, er zullen altijd momenten zijn dat beginnen lastig is. Soms is het gewoon te verleidelijk om nu iets leuks te doen. Daarom is het ook belangrijk om daar voldoende tijd voor te maken, zodat je aan de slag kunt als dat nodig is.

Workshop 4: Van perfectionisme naar goed genoeg
Heb je veel onafgemaakte projecten? Vind je het moeilijk om deadlines te halen? Laat je je uit het veld slaan door kritiek? Dan speelt perfectionisme een rol. Ga voor goed genoeg en alles wordt makkelijker en, gek genoeg, ook beter.

Workshop 5: Van chaos naar structuur
Je hebt nu alle ingrediënten om met focus te werken. Tijd om de puzzelstukjes samen te voegen tot jouw eigen systeem en om je focusplan te maken.

Follow-up: 9 weken begeleiding
Een plan werkt pas als je in actie komt. Daarom houden we na de laatste workshop nog 9 weken contact, zodat je focus een gewoonte kan worden.
 




Ja, ik doe mee met Floreren door Focus
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Praktische informatie

 

Elke workshop levert je een stukje van je systeem op. In de laatste workshop maak je dat af en maak je een plan dat echt bij jou past.

Zonder actie is een plan nog niets. Daarom ga je in de follow-up echt aan de slag. Alles bij elkaar duurt het programma zo’n drie maanden.

Je doet Floreren door Focus in een groep, zodat je leert van elkaar en elkaar bij de les kunt houden. Je krijgt directe feedback op je acties van de groep en ook van mij.

Waar: vanachter je eigen computer.

Hoeveel: € 997,-

Tot en met 1 februari 2021 gelden de volgende bonussen:
- Korting op het programma van € 150,-, je betaalt dus € 847,-

- Online programma Dertig dagen gewoontes twv € 67,-
- Extra online workshop Kickstart je bulletjournal op 5 februari 2021 twv € 147,-
- Extra 1-op-1 gesprek twv € 150,- (bovenop het intakegesprek)

Vanwege Covid-19 zijn de workshops op dit moment op afstand. Het voordeel is dat je geen reistijd hebt en je rustig in je eigen huis, achter je eigen computer aan de slag kunt.


Wanneer:

Vanaf 1 maart 2021 t/m juni 2021.

Het programma begint met een 1-op-1 intakegesprek.
De workshops starten op 1 maart en zijn elke 2 weken, steeds op maandagochtend om 10.30 uur.