Kickstart je bulletjournal en je jaar
Online workshop voor € 20,22

 
  • Als je iets nieuws wilt gaan doen, dan is bijhouden wat je doet één van de sterktste manieren. Dat kan in een bulletjournal.
  • Als je je beter wilt voelen, dan is dagelijks positieve ervaringen noteren één van de sterkste middelen. Dat kan in een bulletjournal.
  • Als je bewust en met aandacht wilt leven, ideeën wilt vastleggen, plannen wilt monitoren en uitvoeren, dan is een bulletjournal een perfect middel.
  • Als je vaker je afspraken wilt nakomen, deadlines wilt halen, minder wilt uitstellen, dan is een bulletjournal superhandig.

Daarom deze online workshop op 17 januari 2022. En omdat ik 2022 er mooi vind uitzien, met als die 2-en, betaal je maar 20,22.
Deze workshop is voor jou als:
 
  • Je al van het bulletjournal hebt gehoord, maar er nog nooit iets mee hebt gedaan
  • Je nog nooit van het bulletjournal hebt gehoord, maar wel vaker wilt stilstaan bij wat je doet en met meer focus wilt werken
  • Je denkt dat het veel te ingewikkeld is zo'n bulletjournal
  • Je al eens begonnen bent aan een bulletjournal, maar het niet hebt volgehouden

Ik doe mee met Kickstart je bulletjournal

 

Veel mensen denken dat een bulletjournal te veel werk is. Dat komt meestal omdat ze meteen alles in hun bulletjournal willen doen: dagelijkse aantekeningen, nieuwe gewoontes, agenda, maandoverzichten, doelen, ideeën, lijsten.

Maar dat hoeft helemaal niet.

Sterker nog, ik zou dat afraden. Als je meteen alles wilt doen, dan is de kans groot dat je verstrikt raakt in alle mogelijkheden. Dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Het werkt veel beter om met één ding te starten. Noem het een schrijfboekje en ontdek stap voor stap wat voor jou werkt.

Ook laten veel mensen zich intimideren door alle fraaie tekeningen en keurig nette lay-outs die je op internet kunt vinden.

Dat is natuurlijk leuk om online te plaatsen, maar dat is niet de realiteit. In werkelijkheid zit iedereen te kladderen en te kliederen in haar bulletjournal. En dat is ook de bedoeling.

Perfectionisme helpt je bulletjournal om zeep, maar mislukte tekeningen en doorgestreepte woorden, maken het van jou. Zo kun je nadenken en spelen met je ideeën.

En dat is het hele punt. Speel je mee?

Ik doe mee met Kickstart je bulletjournal 

Praktische informatie:

Wat: Kickstart je bulletjournal
Waar: Online via Zoom
Wanneer: maandag 17 januari 2022 om 13.30 uur
Hoelang: 1 1/2 tot 2 uur
Hoe: ik geef de workshop live, maar je kunt ook later de opname bekijken en beluisteren
Hoeveel: € 20,22

Begin 2022 goed met een workshop voor maar € 20,22.

Ik doe mee met Kickstart je bulletjournal