Floreren door Focus Kort

Voor een vliegende start met motivatie en focus

Maak je jaarplan op 1 A4


Je bent eigenlijk heel georganiseerd. Maar nu even niet.

Het lijkt alsof je nergens meer aan toe komt en alsof niets gaat zoals je wilt.
Je werkte altijd met plezier, maar dat is nu ver te zoeken.

Je begint aan jezelf te twijfelen. Ben je nog wel op de goede weg?

Tijd voor een update. Tijd om stil te staan bij wat je doet en een nieuw plan te maken met Floreren door Focus Kort
De laatste tijd lijkt je dag meer en meer op het plaatje hiernaast. Je komt er niet toe om je plannen echt uit te voeren. Eigenlijk ben je niet eens meer zeker van je plannen.

Je hebt het gevoel dat je steeds harder moet werken om hetzelfde voor elkaar te krijgen. Dat kost veel energie en put je uit.

Je begint aan alles te twijfelen: aan je werk, aan je kunnen en vooral aan jezelf.

Dit los je niet op met nog harder werken.

De enige manier om dit op te lossen is door stil te staan, op de pauzeknop te drukken.

Dan ontdek je weer wat je drijft. Je kunt opnieuw afstemmen op je inspiratie en je enthousiasme.

Dat is niet gek, dat heb je gewoon nodig, zo nu en dan.

Van daaruit kun je weer ontdekken wat je echt wilt en daar je planning op afstemmen. Je kunt dan weer verder met energie.


 

Voor wie is het

Floreren door focus is voor chaotische ondernemers die met meer richting, plezier en energie willen werken.

Ook voor startende ondernemers is dit programma heel geschikt. Er is zoveel te doen als je start, dat het moeilijk kan zijn om prioriteiten te stellen. Ik heb 15 jaar ervaring als ondernemer, ik heb alle ups en downs meegemaakt. Daarom denk ik dat ik je kan helpen om een vliegende start te maken met een goed plan dat echt bij je past.

Ondernemen draait voor mij om een mentaliteit die betekent dat je je richt op wat je kunt bijdragen, wat je creëert en maakt en niet alleen op wat je consumeert en kunt krijgen.

Sta je zo in het leven en heb je het gevoel dat je meer zou kunnen bereiken, maar weet je niet precies hoe? Dan is Floreren door Focus voor jou, ook als je toevallig in loondienst bent.

Wat is Floreren door Focus Kort?


Je krijgt een kort en krachtig programma waarbij je je doelen opnieuw afstemt op je drijfveren en je waarden. Op basis daarvan formuleer je je acties en ga je aan de slag.

Concreet gaan we het volgende doen:

Workshop 1: Ontdek je drijfveren
Wat wil je eigenlijk? Dat begint met je waarden en drijfveren. Van daaruit kun je alles ondernemen wat je maar wilt. Pas als je dat weer helder hebt, kun je nieuwe doelen formuleren.

Workshop 2: Van doelen naar plannen
Welke doelen passen bij je drijfveren? Wat houdt je tegen om die doelen te bereiken? En hoe kun je je doelen omzetten naar een plan dat je kunt uitvoeren?

Follow-up: Van plan naar actie
Een plan is pas het begin, zonder actie gebeurt er nog niets. Daarom krijg je na de workshops 6 weken begeleiding via e-mail. Zo weet je zeker dat je aan de slag gaat.


Praktische informatie


Wanneer: De eerste groep gaat van start in januari 2021, je maakt dan een vliegende start in het nieuwe jaar met je jaarplanning op 1 A4.

Hoeveel: Je investering in het programma bedraagt € 747,-.

Wat en hoe: De workshops zijn op dit moment via Zoom. Je volgt het programma dus vanachter je eigen computer. Je werkt in een groep. Op die manier leer je van elkaar en motiveer je elkaar.

Het programma start met een 1-op-1 intakegesprek.